2009-04-22

Piratmötet den 21/4













Tisdagen den 21/4 samlades ett ovanligt stort antal Kronobergspirater för att välkomna partiledaren Rick Falkvinge till staden, träffas och dela ut flygblad.

Vi hade en lång, fin dag som sträckte sig från halv två på eftermiddagen till sjusnåret på kvällen. Timmarna fylldes av aktivistprat, socialisering, en intervju med Smålandsposten, kakor från partiledningen, tal och flygblad.
Under fikat i Linnéparken diskuterades och beslutades att vi ska dela ut flygblad utanför gymnasieskolorna - förmodligen i nästa vecka, vill du vara med är det bara att höra av sig!

Efter kakor, juice och en karuselltur tog vi oss till Speaker's Corner, bokat för besöket, och laddade upp med flygblad och peptalk. Ung Pirat Växjö har numera ochså en alldeles egen megafon, tack partiledningen!

Pirater delade ut flygblad, Falkvinge, vår egen ledamot Martin Vesterlund och en ny rekryt vid namn Julius talade - bra, engagerat och meningsfullt. Det var en glädje att lyssna, liksom det var en glädje att se alla som tog emot våra flygblad. Ju fler vi når ut till, desto större är våra chanser att påverka och komma med i EU-valet!

Dagen var sannerligen en upplevelse, som avslutades med middag på Sports. Vi hoppas att vi får träffa alla som närvarade under dagen igen - ni var fantastiska!
Prata gärna med oss på Skype eller IRC om du inte får tillräckligt av er piratiga spis mellan träffarna - länkar finns i högerkanten.

Helena


(Glöm förresten inte bort vår facebookgrupp - där finns bilder från igår, tog du några själv är det bara att slänga upp dom. Tagga gärna er själva om någon missat det!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar